perjantai 31. tammikuuta 2014

Turhaan jännitin

Tänään oli taas viikkopunnituksen vuoro ja vuhuu, ei tarvinnut punaisena huutavia plussia kirjata tuonne sivupalkkiin! Vähän kyllä jännitti ennen vaa'alle nousemista... Vaaka kuitenkin näytti 87,8 kg, eli tismalleen se 500 gramman pudotus viime viikkoiseen tuli taas :D Olen oikein iloinen, pikku sivuluisumisista huolimatta raiteilla ollaan edelleen ja se tuntuu hyvältä.




Pudotuksesta tyytyväisenä keitin itselle ja miehelle aamupalaksi ohrapuuroa rikotuista ohrasuurimoista ja luomukevytmaidosta, nam! Jatkoin omaa annostani vielä purkillisella mangopilttiä.

Aamupalan jälkeen istuin koneelle ja rupesin tekemään kouluhommia ja havahduin joskus yhden aikaan siihen, kun mahani kurni kovaäänisesti.




Söin herkkulounaan: ruisleipäsiivun kevyt-tuorejuustolla ja paistetulla kananmunalla, lisukkeena salaattia, tomaattia, fetamurskaa, sitruunanmehua, balsamicoa ja mustapippuria. Fetasta sen verran, että pari kertaa sitä ultrakevytversiota narskuteltuani päätin, että hitto, jatkossa ostan kyllä ihan täysrasvaista versiota ja syön sitten vaikka vähän vähemmän kerralla. On nimittäin niiin paljon sitä viisprosenttista maistuvampaa tuo Apetina classic!

Kolmesta neljään mulla oli tänään jooga. Hivenen kehtuutti lähteä, alkuun oli jotenkin tosi vaikea keskittyä ja vähän jopa vilkuilin kelloa jossain välissä, mutta loppua kohden alkoi luonnistumaan paremmin ja olin tosi iloinen, että tuli lähdettyä. Mut mikä on vienyt mun liikuntainspiksen tällä viikolla?? Toivottavasti se tulee takaisin vielä...

Nyt rupeen taas syömään :D Tehtiin lohilaatikkoa päivälliseksi. Sitten ehkä leffaa tai jotain muuta koti-ilta-aktiviteettia. Superkivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti