maanantai 27. tammikuuta 2014

Rappiolla ei oo niin hyvä olla

Nyt luvassa viikonlopun ruokapäiväkirjaa kuvien ja tekstin muodossa.

Perjantaina päivä sujui mallikkaasti. Aamupalaksi 100 % ruisleipää avokadolla ja keitetyllä kananmunalla, maustamatonta luomujogurttia jne. Ennen lounasta käytiin miehen kanssa taas uimassa ja uin tällä kertaa yhden tunnin ja viisitoista minuuttia. Jäsenet olivat ihanasti muuttuneet makarooneiksi, kun nousin ylös altaasta :) Uinnin jälkeen vetäisin välipalaksi pahimpaan nälkään banaanin ja kotona paljon salaattia, tomaattia, kevyt-fetaa ja kevyen satsin tattariwokkia.




Söin tarkoituksella lounaan vähän kevyempänä, koska tiesin, että päivällisellä olisi lupa rällätä. Ja mitä tää tyttö tilaakaan listalta, jos saa ottaa ihan mitä vaan? :D




Ranskiksia? Check. Majoneesia? Check. Hamppari, jonka välissä lehtipihvi? Check. Sipulirenkaita? Check, kertaa kolme. Ja lasi punkkua? Check. Voi miten säälittävältä ja harmaalta tuo hamppariannos raikkaan lounasannoksen jälkeen näyttääkään... Mut enköhän elä taas hetken aikaa eteenpäin ilman ranskalaisia perunoita... :) Siis mahdollisimman pitkään mieluusti.




Lauantai meni sitten ruokien osalta aivan täydellisesti! Lounaaksi munakasta kevyt-fetalla ja tomaatilla ja paaaljon tuoretta salaattia balsamicolla. Terveellisiä välipaloja ja päivälliseksi aivan ihanaa miehen kanssa loihdittua kasvisruokaa, johon palaan tarkemmin hieman myöhemmin... :) Juotiin päivällisen kanssa kuivaa, sokeritonta ja luomulaatuista Las Mulas -valkkaria, jota voin lämpimästi suositella! Olisinkohan itse juonut pullosta sen 30 ml. 

Kävi sitten sillä tavalla, että ystävä muualta oli käymässä täällä Tampereella ja baariinhan ne treffit sitten tehtiin. Ilta muuttui edetessään aika kosteaksi, shotteja kannettiin pöytään ja pakko se on myöntää, että olinpas jossain vaiheessa itsekin niitä siellä tiskillä tilaamassa. Tupakkaakin paloi, hyhyi. Kaiken kukkuraksi ilta päättyi vielä aika ikäviin fiiliksiin suurimmalla osalla porukkaamme. Perjantain hampparista en ollut mitenkään pahoillani, koska se oli ns. luvallinen repsahdus, mutta tuo lauantain humalan puolelle lipsahtaminen oikeasti vähän harmittaa. On varmaan sanomattakin selvää, että eilen sunnuntaina oli vuosisadan krapula, rytmihäiriöineen ja muine ihanine höysteineen, vieläkin vähän muljahtelee rinnassa. Harmi vaan, etten itse oo ikinä kuulunut niihin, jotka ei saa krapulassa ruokaa menemään alas, mulla kun herkkuhimot krapulassa vain kasvavat. Totuuden nimissä tässä vielä itsekurittoman eilisen krapulamätöt listattuna:

Aamupala:
- 100 % ruisleipäviipale kevyt-tuorejuustolla
- 1 keitetty kananmuna, yrttisuolaa
- kuppi mateta
- kahvikupillinen rasvattomalla luomumaidolla, 3 haukkua suklaarullasta
Välipala:
- puolikas veriappelsiini
Lounas:
- pakastepitsa, 2,5 dl ananas light -limua
Välimättö:
- 100 g sipsejä, ranch-dippiä
- muutama salmiakki, yks suklaakonvehti, yks hedelmätoffee
Kevyt iltapala:
- 8 paneroitua sipulirengasta
- pikku kasa ranskiksia
- kevytmajoneesia, ketsuppia
- 2,5 dl ananas light -limua

:( :( :( 

Voisko jostain saada synninpäästön?

Eipähän tarvii tuota krapulan ihanuutta taas vähään aikaan kokea, se on varma. Ja lupaan sen nyt julkisesti täällä blogissani, että aion pysyä humalaan asti juomisesta erossa niin kauan kuin mahdollista! 

Tänään pystyin onneksi palaamaan heti normaaliin rytmiin ja kevyempiin syömisiin.




Oli rauhallinen maanantaiaamu, niin kerkesi syömään aamupalankin rauhassa! Maustamatonta luomujogurttia persikkapiltillä, pellavansiemen- ja tyrnirouheella, 100 % ruisleipäviipale kevyt-juustolla ja kurkulla, perus-D-vitamiinit, kahvia luomumaidolla ja kahden veriappelsiinin mehu puristettuna. Koululla käydessäni söin lounaaksi falafelpihvejä ja salaattia ja nyt päivälliseksi tein kanawokkia.




Nyt mulla on semmoinen olo, kuin olisi flunssa tuloillaan, pidättehän peukkuja, ettei iske tähän tyttöön pöpöt! Heitin koululta lähdettyäni kolmen vartin reippaan kävelylenkin, mutta iltajumppaan päätin tänään vähän puolikuntoisen olon takia olla menemättä. Sen sijaan voisin keittää teetä, lepuutella ja pitää flunssan kaukana poissa!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille, pysykäähän terveinä :)

2 kommenttia:

  1. Synninpäästö annettu! :) Ei muuta kun vaan etiäppäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Näin kyl vähän itsekin ajattelin, että ei murehita tehtyjä, vaan vaikutetaan nyt niihin tuleviin valintoihin mihin vielä voidaan ^_^

      Poista