keskiviikko 22. tammikuuta 2014

11 vastausta

Sain jo jonkun aikaa haasteen Mitta täynnä -blogin Sandelta. Kiitos haasteesta sinne! Tarkoituksena oli siis vastata haastajan yhteentoista kysymykseen. Tässäpä mun vastaukset:

1. Lempiruokasi?
Oon niin kaikkiruokainen ja monien erilaisten ruokien ystävä, että on miltei mahdotonta valita vain yhtä... Viime aikoina oon himoinnut niinkin yksinkertaista ruokaa, kuin kunnon maalaisranskalaisia (valkosipuli)majoneesiin dipattuna, mmm...

2. Paras piirteesi?
Empaattisuus, pyrin aina asettumaan toisen asemaan ja tavoitteeni olisikin olla mahdollisimman ymmärtäväinen muita kohtaan. Välillä tää on toki myös rasite...
 
 
 

3. Mitä toivot vuodelta 2014?
Toivon terveyttä! Hyvää oloa. Rakkautta. Sitä että saisin vähintään yhden uuden ystävän. 
 
4. Seurusteletko? Kauanko olet seurustellut?
Seurustelen, kohta tulee 1,5 vuotta täyteen :)
 
5. Lempiharrastuksesi?
Hyvän musiikin fiilistely on kyllä aika kivaa! Uusimmista harrastuksistani oon eniten fiiliksissä joogasta, jonka aloitin viime perjantaina.
 



6. Mitä olet syönyt viimeksi?
Maistoin miehen lautaselta pari haarukallista satay-papu-kasvis-tattariwokkia, oli hyvää :D

7. Kuinka rentoudut?
Sillä ajatuksella, että ei oo tiedossa pakollisia, ikäviä menoja ainakaan vähään aikaan. Viinilasillisella ja hyvällä ruoalla. Se, että selkää tai päätä hivellään, on myös tosi rentouttavaa.
 
8. Suurin haaveesi? 
Tiedättekö, mulla ei taida olla sitä vielä! Olen ehkä vähän sellaisessa itseni etsimis -vaiheessa edelleen. Tavallaan aika kivakin ajatus, tiedä mitä hienoa sitä keksii vielä..! :)



 
9. Oletko tyytyväinen ammattiisi/työhösi? Miksi/miksi et?
Tällä hetkellä koulu ja opiskelemani ala tuntuu aika kivalta. On menossa itseäni kiinnostavia kursseja. Aikaisempaan ammattitutkintooni en sellaisenaan ollut tyytyväinen ja nyt oonkin siitä syystä jatkokouluttautumassa.
 
10. Millainen olet luonteeltasi?
Kuten edellä mainittua, olen tosi empaattinen. Syvällinen, pohdiskeleva. Aika ujo uusien ihmisten kanssa, mutta lämpenen nopeasti. Saatan olla vähän hermo välillä ja huolestua aika kovasti ja helpostikin. Impulsiivinenkin toisinaan... Haluaisin ajatella olevani hassuttelija, tykkään siitä tunteesta mikä tulee, jos saa toiset nauramaan! Tai ihan jo sekin, että nauraa kippurassa samalle vitsille jonkun kanssa, tuntuu ihan mielettömältä.

11. Oletko onnellinen?
Olen. Mulla on monia syitä olla! Pieni huoli terveydentilan suhteen kytee edelleen, mutta alan päästä niskan päälle sen kanssa ja asennoidun asiaan jo tosi positiivisesti :)
 
 
 
 
Alkuperäiseen haasteeseen ois kuulunut yhdentoista kysymyksen laatiminen ja haasteen jakaminen edelleen muille bloggaajille. En nyt listaa mitään kysymyksiä tai haastettavia tähän, MUTTA haastan jokaisen halukkaan listaamaan ja linkittämään omaan blogiinsa, joko sieltä omasta blogistaan tai muualta internetistä 11 terveellistä herkkuruokavinkkiä. Mut kenenkään ei oo pakko, jos ei haluu... :)

(Kaikki kuvat weheartit.com)

3 kommenttia:

  1. Pitäsköhän mun nyt uskaltaa kommentoida (meinasin kommentoida heti pari viikkoa sitten kun löysin sun blogin), että oon myös tamperelainen, 27-vuotias, lähtöpaino melkein sama kuin sulla ja kirjoitin toisaalle ruokapäiväkirjaa samalla nimimerkillä, kuin sinä xD Ja tästä voisi nyt poimia yhtäläisyydeksi, että en aikaisempaan ammattiini myöskään ollut tyytyväinen ja nyt olen uudelleen kouluttautumassa (tosin amiksessa). Ja esittelyssä mainituista mm. tv-sarjamaratoonit, musiikki ja kavereiden kanssa vietetty aika on lähellä sydäntä. Ja samoja ajatuksia liikunnanilosta. Vuosi sitten olisin kysynyt, että jaa mikä? No, tässä 9 kuukauden aikana se on löytynyt, enpä olis uskonut.

    Mutta anyways, kuinka paljon yhtäläisyyksiä voi olla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun uskalsit kommentoida! Aika paljon yhtäläisyyksiä kyllä, mitäs me Allit hehe... :) Älä vaan sano, että itsekin keksit nimimerkkisi siitä käsivarren alla hyllyvästä osasesta? Kiva kans kuulla, että se liikunnan riemu ON olemassa ja oikeasti löydettävissä. Itsekin olen kyllä tässä muutaman viikon aikana tullut jo ainakin pari kertaa palkituksi sillä endorfiiniryöpyllä, mikä sen totaalisen kärsimyksen jälkeen saattaa joskus tulla, että ehkä tässä ollaan oikeeseen suuntaan menossa ;)

      Vielä yks yhtäläisyys: Oon kirppiskoluaja! Et siis oikeasti oo mukana pitämässä tuota paskat kirppislöydöt -blogia?? Sen äärellä oon saanut nauraa mahan kipeäksi niin monet kerrat, eli iso kiitos sinne suuntaan :D Ja siis vaikka suurin osa niistä kirppislöydöistä taitaakin tätänykyä tulla lukijoilta, niin oletan, että sulla on kans oma taustasi paskojen kirppislöytöjen tekijänä, että siksi laskin yhtäläisyydeksi :)

      Poista
    2. Meikäläinen on ehkä päästänyt itsensä aika helpolla, kun en oo hirveesti kärsinyt liikkuessa. Tainno kaksi pyöräilykertaa on ollut ihan perseestä. Enkä muuten nouse pyörän selkään hetkeen. :D Kivempaa semmonen rauhallinen liikunta. JA UINTI! Ei tuu hiki.

      Alli nimi tuli todellakin käsiläskeistä. :D Oikeastihan se olisi vallan kaunis nimi, mutkun ne käsiläskit.

      Ja kyllä kirjoitan Paskiksia. Kirpparit on lähellä sydäntä. Tällä hetkellä tosin vähemmän, kun ei tee mieli ostella esim. vaatteita kun kroppa muuttuu koko ajan. Jos joskus haluut lähtee kirpparikierrokselle (tai lenkille, tai johonkin) seuran kanssa niin blogin sivusta löytyy sähköposti tai HeiaHeiasta ihan oma nimi niin saa etsiä vaikka facebookista. :D

      Poista