torstai 23. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Tällä viikolla on ollut hyvä fiilis. Oon ollut tuottelias kouluhommien suhteen ja muutenkin aktiivisella päällä, jee! Syömishommatkin on ruvenneet rullaamaan, näin luulen. Tarkoituksena kun olisi ottaa ihan rauhallisesti, pudottaa painoa lähemmäs sitä terveellistä normaalipainoa hiljakseen, eikä edes yrittää mitään kertarykäysdieettejä. Tämän uuden elämäntavan opettelun alussa söin helposti aivan liian vähän, mutta nyt tuntuu hyvät, minulle sopivat annoskoot löytyneen :) Alan tosissani jopa handlaamaan myös sen, että päivällä saa syödä tuhdimmin ja illalla sitten vähän kevyempää ja vähäenergisempää sapuskaa. Kuka olis uskonut tätä kunnon iltamässyttäjästä?? Liian rasvaiset tai paljon valkoista vehnää tai valkoista sokeria sisältävät ruoat ovat karsiutuneet pois jokapäiväisestä ruokavaliosta, ja vähän vaikea on edes muistaa aikaa, jolloin ajatteli, että se olisi aivan sula mahdottomuus.




Tein jo toissapäivänä päivälliseksi tuollaista hässäkkää, johon tuli maustamattomien broilerin fileesuikaleiden lisäksi sipulia ja wokkivihanneksia, paaaljon mausteita mm. juustokuminaa, punaista chiliä ja punaista currya, vähän itsetehtyä tuorejuusto-raejuustolevitettä ja tomaattimurskaa. Eilen söin loput raejuuston, tomaatin ja suuren rakkauteni babypinaatin kera. Vedettyäni kunnon kasan kanaa nassuun ja hetken sulateltuani sain energiapiikin ja tuumasin, että samahan nuo ruoasta saadut energiat on pistää heti käyttöön!




Jos oon aikaisemmin ajatellut, että niissä maanantai-illan ryhmäjumpissa on tullut kunnon hiki, niin olin kyllä väärässä ja tämä treeni osoitti sen :D Että jos oot tällainen paatunut sohvaperuna niin kuin minä ja haluat hien päälle, naaman punaiseksi, tärisevät jäsenet ja hurjan hyvän itsesi ylittäneen fiiliksen - yllä oleva video on sulle.

Ja todellakin, tein kotitreenin, ihan omasta vapaasta tahdostani, tuosta noin vain. Tunnenko edes itse itseäni enää...

Jumppaamisen jälkeen iski kananmunaleivän himo ja keitin munia niin, että riitti aamuksikin.




Tässä siis vielä mun super-aamupalaleipä! Paahdettu jälkiuuni-ruispala (100% ruista), puolikas avokado sitruunanmehulla ja mustapippurilla, 1 kananmuna ja yrttisuolaa.




Loppuun ilmainen mainos, mutta hyvää ja puhdasta yrttisuolaa etsivälle vinkkinä: tää on ihan parasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti