perjantai 28. helmikuuta 2014

800 g plussaa, mut 8,4 kg pudotusta

Tänään aamulla painoin 84,6 kg. 0,8 kg lisäystä tuli siis viikontakaiseen lukemaan, MUTTA paino on yhteensä pudonnut 1,1 kg kahdenviikontakaisesta, joten ajattelisin tämän vain ja ainoastaan edistymisenä, sillä se on oikein hyvä kahden viikon pudotuslukema. Puhumattakaan kahdeksan viikon pudotuslukemasta, joka mulla on yhteensä 8,4 kg. Aika ylpeä olen myös siitä, miten olen saanut viime viikonlopun turvotuksia karistettua ja meiningin palaamaan takaisin keveämmille raiteilleen ^_^ Krhm tänään tosin saatoin syödä päivälliseksi aivan älyttömän herkullisen hampurilaisen viikonlopun alkamisen kunniaksi. Ei kerrota kenellekään... 

Hienonkuuloinen puhdistusviikko ei tuntunut mitenkään erityisen hyvältä ja niuhottamisenarvoiselta ja lopetin koko touhun tänään (siihen hampurilaiseen, jota en siis syönyt, winkwink). Enpä kyllä ihan täysin puhdistusruokavalioon kyennytkään, koska söin maitotuotteita, niitä nyt sattui päätymään jääkaappiin jo viime viikolla ja pitihän ne syödä pois happanemasta... Haluan syödä juustoa ja jugurttia hyvällä omatunnolla ja juoda kahvia enemmän kuin yhden kupin päivässä. Päätin, että tässä kieltäydytään erinäisistä mielitekoasioista jo sellaisella völyymillä arkielämässä, että kahvi saa luvan jäädä! En vaan meinaa käynnistyä ilman sitä. Puhdistusruokavalioon kuulumattoman punaisen lihan pystyn pitämään aika minimissä jokapäiväisessä ruokavaliossani, kuten tämän elämäntaparempan aikana tähänkin asti. Alkoholi, sokeri, nikotiini, valkoinen vehnä, lääkkeet, e-koodit, pitkälle prosessoidut ruoat ja hiilihapolliset juomat saavat jatkossakin jäädä minimiin ja vain satunnaiseen käyttöön arkielämässä, ei tuota ongelmaa. Puhdistavasta ruokavaliosta haluan säilyttää jokapäiväisessä ruokavaliossani pehmeät rasvat, pähkinät ja siemenet, kasvikset ja hedelmät, hiilarinlähteinä kvinoan, tattarin, rukiin ja tumman riisin, linssit ja pavut, vaalean lihan ja etenkin kalan, luomukananmunat ja muutenkin mahdollisimman paljon luomulaatuisia ruoka-aineita. Ja se sitruunavesi! En enää osais olla ilman sitä, tai ilman tarpeeksi runsasta vedenjuontia ylipäätään :) Maustamaton, vihreä tee ja erilaiset yrttihaudukkeet ovat olleet tuttuja jo pitkään nekin, pitää muistaa juoda niitä vielä jatkossakin useammin, kuten tällä viikolla olen tehnyt... Ja ehkä sitä vois jonkun kahvikupposenkin joskus teellä korvata jatkossakin? Mutta ei ehkä sitä aamun ensimmäistä kuitenkaan.




Tää on ollut salaattiviikko :) Kuvassa tämän päivän lounas. Toivottavasti teillon mukava viikonloppu! Mun viikkoni on ollut jotenkin epätavallisen sosiaalinen tähän asti ja viikonloppu vaikuttais menevän samalla kaavalla, kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti