perjantai 21. helmikuuta 2014

Yllätysjuhlat

Eilen ihanat luokkakaverini järjestivät mulle hieman etukäteen pienet yllätysjuhlat synttäreideni kunniaksi, joita viettelen nyt viikonloppuna. Tytöt olivat koristelleet kaverini kämpän serpentiineillä ja ilmapalloilla ja spotifystä raikasi 90-luvun poppi ja lastenlaulut :´) Ja ihania herkkujakin olivat taikoneet, hullun hyvää feta-kasvispiirakkaa ja taivaallista kolmen suklaan juustokakkua, dippivihanneksia oli myös naposteltavina. Skumppa poksautettiin ja kaljat oli kylmässä, eli sanomattakin siis selvää, että alkoholiannoksiakin tuli nautittua illan aikana. Oli jännä huomata, että kun rupesin jossain vaiheessa humaltumaan, en oikein tykännyt siitä tunteesta ja rauhoitin heti tahtia, mihinkään änkyräkuntoon en siis joutunut, jee. En laskenut tarkkoja kaloreita, mutta arvioin, että eiköhän eilisen kalorit huidelleet siellä kolmentuhannen kieppeillä. Huoletta annoin huidella, ei tuollaisia kivoja yllätyksiä ihan joka päivä kuitenkaan saa ja kaverit olivat nähneet paljon vaivaa tarjottavien eteen :)




Tänään astuin eilisestä hieman hutjakkana ja hivenen jännittyneenä aamulla vaa'alle ja olin aivan varma, että eilisen herkutteluista ja juomingeista olisi kertynyt ikäviä nestekiloja kroppaan. Mutta vaakapa yllätti ja antoi lukeman 83,8 kg. Siis 1,9 kg pudotusta viimeviikkoiseen, aika hurjaa! Veikkaanpa, että pudotus on noinkin iso siksi, että viikontakaisen punnituksen aikaan mulla oli menkat ja hirmuinen turvotus päällä. Nyt ei sitten pahemmin turvottanut, eikä siis kyllä ollut sellainen olokaan, hyvä juttu!

Lounasaikaan painuin kaverin luokse syömään eiliseltä jäänyttä kasvispiirakkaa ja kakkua. Myös 100g sipsiä saattoi upota kitusiini jääkiekkomatsin katselun lomassa... ja nyt illemmalla neljän juuston pakastepitsaa ja muutama minibraatvursti... Oon maailman pahin dagen efter -herkuttelija, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Haluan olla näistä "heikkouksistani" kuitenkin avoin täällä blogissa. Synttärit aion ottaa vähän rennommin ja vehnä- ja sokerirajoituksitta vielä (lupasin miehelle, sillä kun on ehkä suunniteltuna jotain herkkuyllätyksiä kans.. <3) tavoitteena tosin olla päästämättä kaloreita karkaamaan ihan pilviin asti, mutta sitten takaisin ruotuun, niin kuin tähänkin asti on palattu :)

Seuraavaksi leffailtaa! Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana ylläri :).
    Ja onnea ikääntymisen johdosta!

    VastaaPoista
  2. Olipa tosiaan ihanasti tehty luokkakavereilta! Ja synttärionnittelut myös. :)

    En halua olla ilonpilaaja enkä epäile ettetkö olisi laihtunut, mutta alkoholi kuivattaa yleensä aika huolella. Ne ikävät nestekilot saattaa tulla sitten jälkijunassa, kunhan pääset tasaamaan nestetasapainoa.. :D Mut mitä sellaisia liikaa analysoimaan, piristäväähän se aina on nähdä pienempiä lukuja vaa'assa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :) Ja et todellakaan ole ilonpilaaja, no worries, ajattelin tuota alkoholin hetkellistä vaikutusta painoon aika pian tämän päivityksen kirjoittamisen jälkeen itsekin, itseasiassa huomasin sen myös seuraavana päivänä vaa'alle noustessanikin, että dagenefterherkuttelut olivat tehneet tehtävänsä, mutta en ole huolissani :) Pitää varmaan juua viinii ens torstainakin ennen perjantain punnitusaamua?? :D Haha, vitsivitsi!

      Poista