tiistai 4. maaliskuuta 2014

Epäonnistunut

Mulla on ollut viimepäivinä vähän pahamieli. Tässä kuussa jatkuu hormonitutkailut ja huolestuttaa, tammi- ja helmikuun ajan asian pystyi sysäämään vähän taka-alalle kun tiesi, että vasta maaliskuussa etenee tutkimukset. Nyt parin päivän ajan onkin tuntunut, että huoli ja stressi iskee takautuvasti kaikki kerralla, yhdistyen koulustressiin ja muihin henkilökohtaisiin (terveydentila)huoliin, ei kiva. Tänään oli erityisen huono päivä, tosin nyt jo vähän helpottaa... :> Pitäis vaan koittaa rentoutua ja keskittyä tähän elämäntapamuutosprojektiin vaikka, jos se veis ajatuksia pois huolista. Kun eihän tässä oikein muuta voi kuin antaa mennä omalla painollaan ja katsella mitä tuleman pitää..!

En oo todellakaan elänyt täysin kurinalaista elämää näinä harmistuksentäyttäminä päivinä, mutta oishan tuo voinut paljon enemmänkin repsalleen mennä, kai? Lyhyt yhteenveto repsahdussyömisistä ja liikunnoista la-ti:

Huom! Mainitsen vain osan ns. perusruoista, joita oon päivän aikana syönyt, mutta kaikki huonommat valinnat listaan kyllä.

- Lauantaina söin oikein nätisti, paitsi 50g karkkia katos mahaani päivällisen jälkeen, hups. Tein ruoaksi superhyvää uunilohta ja kukkakaalimuussia koskenlaskijalla. Reilun tunnin kävelin päivällä.

- Sunnuntaina herkuttelin laskiaispullalla ja illalla syötiin miehen kanssa puoliksi lähikiinalaisen tofu-parsakaaliannos. Annoskoko pysyi siis järkevänä! Sunnuntain liikkumiset suoritettiin lähinnä bussissa istuen... Ei kun kyllä kävelinkin! Reilun puolituntia :)

- Eilen maanantaina käytiin miehen kanssa mun verikokeista selviytymiseni kunniaksi kahvilassa aamupalalla. Pieni annos kaurapuuroa omenahillolla, täysjyväsämpylä juustolla, makkaralla, kurkulla ja tomaatilla. Kaksi kananmunaa. Kahvia maidolla. Tuli syötyä niin tuhdisti, ettei lounasaikaan ollut vielä nälkä! Päivälliseksi tein parsakaali-koskenlaskijasosekeittoa, söin leivän ja juuston kera. Leivoin miehelle maapähkinävoikeksejä yllätykseksi ja söin niistä itse yhteensä kolme eilisen päivän aikana... Illalla jaksoin ONNEKSI roudautua jumppaan, oli ihanaa! Tällä kertaa tehtiin vähän tavallista pidempi alkulämmittely lattarirytmien tahdissa tanssien (kivaa vaihtelua) ja hiki vaan virtasi lihaskunto-osiossakin. Sivulankut jaksoin tehdä paremmin kuin koskaan, mun nemesis ovat ne! Munaleipää ja kylmää maitoa iltapalaksi puolentoista tunnin urheilusuorituksen jälkeen, tottakai ^_^

- Ja sit tänään. Ultimaattisen huono, väsynyt ja itku kurkussa haahuiltu päivä takana. Iltapäivällä vetäsin välipalaksi puolikkaan tonnikalasubin ja laskiaispullan, huuhdoin alas zero kokiksella. Jossain vaiheessa söin mieheltä jääneen yhden maapähkinävoikeksin. Päivälliseksi iso annos iskenderkebabia kaikilla kastikehöysteillä, jälleen keinotekoisesti makeutetun lisäainelitkun kera. EI NÄIN.

...and that's pretty much why i'm here again. Pidin muutaman päivän tauon blogista ja kaikesta tästä keventämishommasta varmaankin siksi, että olin pettynyt itseeni ja ehkä tunsin jotenkin mokanneeni niiden kaloreiden kanssa. Tuli hetkeksi sellainen olo, että olkoot koko paska, jos en kerta osaa. Mulla oli oikeasti aivan loistava olo koko alkuvuoden, enkä tuntenut missään vaiheessa syöväni liian vähän, painokin putosi, liikunnasta tuli hyvä fiilis, siis tuntui että olen oikeilla raiteilla jne. Harmistuin, kun tajusin, ettei sitä terveellisempää elämäntapaa opetellakaan pelkästään sitä kevyttä, hyvää fiilistä kuuntelemalla, niin kuin olin tähän asti aina kuvitellut... Homma rupesi tuntumaan aika paljon vaikeammalta ja raskaammaltakin. Tällä hetkellä mun on tosin vähän hankala ajatella tätä asiaa järkevästi, koska mahani on pinkeänä kebabista... :D Mikä ei muuten oo mikään hyvä olotila, muista tämä! Mutta. Pointtini on se, että takaisin ruotuun on päästävä ja säännöllinen bloggaaminen jatkukoon hetinyt!

Miten teillä menee? Voisinko saada vähän tsemppiä, että saan tämän touhun taas rullaamaan..? Lupaan tsemppailla myös teitä kanssakeventäjiä täydestä sydämestäni, aivan kuten tähänkin asti! Parempaa päivää huomiselle ja valoisampaa fiilistä loppuviikolle toivoen siis :)

4 kommenttia:

  1. No välillä pitää käydä pohjalla, vaikka eihän tuo mikään pohja nyt ollut! Ehkä nyt kaduttaa herkuttelu sen verran, ettei ihan heti tee uudestaan mieli? Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin mennyt viikonloppu penkin alle ruokailujen suhteen. Olen vuoden alusta alkanut toteuttaa elämäntapamuutosta ja nyt on tullut sellainen fiilis ettei vaan jaksaisi asiaan panostaa. Mutta onneksi pudotetut kilot tsemppaavat lähtemään lenkille ja syömään oikein vaikka välillä tuleekin "repsahduksia", en nimittäin enää halua niitä takasin. :) Tsemppiä!! http://idoitiknowit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Noita aallonpohjia tulee aina, mutta siitä ei ole kun suunta ylöspäin! ja välillä pitääkin herkutella:) Eikä nuo sun syömiset nyt kauheen pahalta kuulosta ja olet kuitenkin liikkunutkin:) Itellä ainakin sellanen ajatus että tässä ollaan opettelamassa uusia elämäntapoja ja eihän se lapsikaan opi kävelemään kaatumatta:D:D Tsemppiä! -Laura-

    VastaaPoista
  4. Pari päivää sinne tänne! Mieti jo kaikkea mitä oot jo saavuttanut ja suhteuta se nyt tähän pieneen repsahdukseen. Nyt vaan katse kohti tulevaa ja anna menneiden olla menneitä :) tsemppiä!

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista