keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Puoliksi kuvallinen ruokapäiväkirja

Tänään on ollut vähän väsynyt, mutta silti tosi kiva päivä :) Pyrin kuuntelemaan kehoani ja koska lihakseni ovat eilisestä treenistä vähän hellinä eikä minkäänlainen riuhtominen tuntunut tänään sopivalta, päätin liikuntapuolen pitää rauhallisena ja rentoutusmusiikin säestämänä hathajoogasin alkuillasta 40 minuuttia ja venyttelin vielä niskaa jonkin aikaa joogan jälkeen. Se oli hyvä päätös! 




En tiedä teistä, mutta mulle tuli ainakin tosi kiva fiilis siitä, ettei joogavideon muikkeli ollut tällä kertaa mikään pulkannaru... :)

Eri maiden ruokakulttuureihin tutustuvan opiskelijaryhmän ja opettajan kanssa käytiin tänään Tampereen Tammelassa sijaitsevassa venäläisessä ravintola Tsaarissa syömässä lounasta. Yritin napsia laaduttomia kännykkäkamerakuvia päivän jokaisesta syömisestä, niin kuin eilisen merkintäni kommenttiboksissa toivottiin, mutta tottakai unohdin kuvata osan ruoista, vaikka kuinka koitin parhaani :D Mutta tässäpä silti päivän syömiset:



Aamupala: 100% jälkiuuniruispala, tuorejuustoa, viipale kevytgoudaa, D-vitamiinit, perus-luomusumpit. Ennen aamupalaa juon tyhjään mahaan aina sen sitruunalla maustetun veteni, esim. täältä tai täältä lisätietoa siitä, että miksi se kannattaa! :)

Sitten niitä venäläishenkisiä lounassyömisiä:



Kylmäsavustettua lohta, tuorejuustoa, muutama oliivi



Pieni borssikeitto (2-2,5dl), n. 1 rkl smetanaa, kaksi pienenpientä palaa kokojyväleipää



Kuvassa näkyvistä, n. 10 cm halkaisijaltaan olevista perunaletuista kaksi smetanan kera, vieruskaveri söi loput :)

Lounaan jälkeen: Kuppi kahvia kevytmaidolla

Välipala: Kourallinen viinirypäleitä, kuppi luomukahvia rasvattomalla luomumaidolla

Välipala: Hapankorppu, tuorejuustoa...



...ja yksi pala tummaa appelsiinisuklaata. Tähän väliin myös eka omakuva blogissa, kääk! ;D

Päivällinen: (hathajoogan jälkeen) Lautasellinen kermaista valkopapu-tomaattikeittoa, 50 g raejuustoa

Kalorit huitelevat turvallisesti siellä tuhannenviidensadan kieppeillä, lounaan kalorit toki laskin vähän suurinpiirtein, kun en itse ruokaa ollut valmistamassa. Lounas ei ollut määrällisesti iso, mutta kuitenkin sen verran tukeva, että kevyt keittopäivällinen riitti, eikä oo kyllä tälläkään hetkellä yhtään nälkä, iltapalaa en siis enää taida tarvita.

Nyt hetki hömppäohjelmaa kullan kanssa ja sitten unille!

2 kommenttia:

  1. Mitä tykkäsit appelsiinisuklaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. One word: Rakastuin. :D Tumma suklaa on muutenkin huippua, koska ainakin mulla vie makeannälän jo yhdellä palasella, eikä sitä kamalan paljoa pystyis kerralla vetämäänkään, kun se on niin voimakkaan makuista. Tuo appelsiinisuklaa tuo myös muistoja, kun maku muistuttaa niin paljon lapsuuden suosikkia jaffakeksiä... ^_^

      Poista