perjantai 7. maaliskuuta 2014

Elämäntapamuutos 2.0

Ihan alkuun iso kiitos teille mua edellisen merkinnän kommenttiboksissa tsempanneille!

Niin se vain täytyy häntä koipien välissä tulla siltikin myöntämään, että viimeinen viikko ei ole etenkään syömistensä puolesta ollut sieltä terveellisimmästä päästä. Kärsin useampana päivänä aivan totaalisesta motivaationpuutteesta, olin jo täysin valmis luovuttamaan. Minään päivänä en ratkennut ylettömästi mässäämään, ruoasta saadut kalorit pysyivät aikaslailla kulutuksen tasolla. Joka päivä tuli silti syötyä jotain, missä on liikaa rasvaa, vehnää tai sokeria. Tänään mulla on ollut kuitenkin jo heti aamusta asti sellainen tunne, että nyt on aika jatkaa siitä, mihin jäätiin.

Aamulla nousin vaa'alle ja se ilmoitti, että painoa on tullut 0,9 kg lisää viikontakaiseen, painoni oli tänään aamulla siis 85,5 kg. Söin eilen illalla tosi suolaista ja rasvaista noutokiinalaista (TAAS!) ja 75 g sipsejä, joten noista kertyi nesteitä kroppaan - eilen iltapäivällä punnittaessa kun painoin "vain" 84,8 kg. Turhahan sitä on spekuloida, että olisikohan tullut plussalukemaa, jos nuo turvottavat ruoat ois jääneet nauttimatta, mut mut... Siltikin, syöty mikä syöty, turha enää ruikuttaa! 

Tänään olen syönyt ruisleipää ja jogurttia aamupalaksi, myslipatukan välipalaksi ja tomaatti-linssi-koskenlaskijakastiketta riisin kanssa myöhäiseksi lounaaksi. Ennen kuin ehdin lounasta edes miettimään, siivosin yhteensä liki viisi tuntia, sain älyttömän energiapiikin jostain ja suoritin ekstemporee suursiivouksen! :D On aika reporanka fiilis tällä hetkellä, tietää imuroineensa, mattoja puistelleensa ja naapuritalon kellarissa asti pyykkituvalla juosseensa. Isosiskoni on tänään käymässä kaupungissa ja kohta mennään syömään. Onneksi sellaiseen ravintolaan, mistä ei saa ranskiksia, mutta missä on älyttömän hyvät salaatit ;) Ei pitäis terveellisen meiningin estyä siis, vaikka ulos syömään "joutuukin".

Luin eilen netistä, että painonpudotus- ja elämäntapamuutosprojektissa olisi hyvä asettaa itselleen joitakin konkreettisia tavoitteita, näin motivaation saisi paremmin pidettyä yllä. Meinasin kokeilla tätä! Tasan 7 viikon päästä on miehen sukujuhlat, joihin lähden aveciksi. Olisikohan aivan liian mahdoton ajatus jos laittaisin tavoitteeksi, että painoni olisi tuolloin alle 82 kg..? Sitten olisin keventynyt peräti 13 kiloa viime sukutapaamisesta, uujee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti