sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tuhlaajatytön viikonloppu

Aloitetaanpas kivoilla jutuilla, eli perjantain punnitusaamusta! Vaaka näytti 83,4 kg, eli tasan kilon vähemmän kuin viikkoa aikaisemmin. Tarkoitus ei todellakaan ollut pudottaa noinkaan paljoa (25.4. tavoitteeseeni päästäkseni laskin silloin pari viikkoa sitten, että pitäis pudottaa n. 0,6 kg viikossa, eli etumatkaa on otettu roimasti näinä kahtena menneenä viikkona), mutta eihän tuosta nyt valittaakaan voi! Nälkää en ole joutunut näkemään, sen vannon. Säännöllisesti olen syönyt edelleen.




Siinä hyötyliikuntapainotteiset pe-to-liikkumiset kuvakaappauksella Heiaheiasta. Jossain vaiheessa liikuntaspurtin päättymisen jälkeen aloin pistämään hyötyliikkumisiakin ylös tarkemmin. Tuosta Heiaheian lokista puuttuu viime keskiviikon koulun keittiöpäivä, jona olin jaloillani ja liikkeessä yhteen pötköön 5 tuntia, eli aivan varmasti kulutti jotakin sekin. Noina keittiöpäivinä olisi kyllä huippua, jos omistaisi askelmittarin :)

Nyt alkavalla viikolla ainakin alkuviikosta aion jumpata enemmän ja kerryttää vähän senkintyyppistä liikuntaa välillä. Loppuviikosta olen reissussa kotopuolessa, joten silloin liikkumiset tulee hoidettua todennäköisemmin lenkkeilyn muodossa.





Siinä pari päivällistä tältä viikolta. Tiistaina mies loihti meille punajuuri-tattaripihvejä ja pottumuussia, syötiin samaa huttua päivälliseksi myös keskiviikkona. Ja nuo alemman kuvan grahamlihikset :D Mullahan iski siis aivan järjetön lihishimo jo keskiviikkona. Kun mieliteko ei ollut vielä torstainakaan hävinnyt, päätin miehen ollessa illan töissä nauttia ylhäisessä yksinäisyydessäni grahamlihisdinnerin, haha! Noissa kahdessa lihiksessä oli kaloreita yhteensä 350, juustoviipaleet siihen lisäksi vielä tietty, että ei nyt niin kovin paha. Olisihan sen energian voinut vähän terveellisemmästäkin lähteestä hankkia, mutta välillä näinkin... :D Kaksi pakettiin jäljellejäänyttä lihistä söin sitten aamupaloina.

Perjantaina vietettiin baari-iltaa ja siitä voittekin sitten päätellä eilisen lauantain energiatason ja syömiset... 

Aamupala:
- sitruunavettä, kaffetta, 1 grahamlihis ketsupilla, muutama tumma viinirypäle
Lounas:
- vähän kääg-kanaa ja riisiä, 6 liekkisiipeä, 0,25 l zero kokis
Välipala:
- n. 50 g sipsiä ja dippiä, suklaa- ja jogurttilakuja
Päivällinen:
- kahdeksaan osaan leikatusta, ehkä maailman rasvaisimmasta salamipitsasta 1,5 sliceä, 0,25 l zero kokis
Iltapala:
- n. 50 g sipsiä ja dippiä, suklaa- ja jogurttilakuja

:D :D Aika kamalaa. Ehkä kostoksi tuhlaajatyttöviikonlopusta vaakani sitten sippasi tänään ja rupesi huutamaan erroria. Ennen leviämistään se kuitenkin antoi mulle painolukemaksi 83,8 kg (ja mieskin kerkesi käymään vaa'alla ja sai ihan realistisen painolukeman), mikä paikkaansa pitäessään tarkoittaisi, että viikonlopusta jäi taakaksi vain 400 g ylimääräistä. Toivotaan niin!

On sanomattakin selvää, että tänään palataan ruotuun taas. "Aamu"palaksi (puolenpäivän aikaan...) keittelin ohrapuuroa, päiväruoaksi tehdään lohta ja uunikasviksia.

Huomenna meen lääkäriin, missä mun kaula ja kilpirauhanen tutkitaan ja käydään läpi alkukuussa otettujen hörmööniverikokeitten tulokset. Pitäkää peukkuja jooko! Tuun kertomaan ennen reissuunlähtöä tännekin, että miten lääkärissä meni. 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Jos pidät keittiöpäivinä puhelinta taskussa, niin lataa puhelimeen Noom Walk ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Tosin nyt kun kokeilin, niin ei taida mun nokialaiseeni sitä löytyä..? :(

      Poista
  2. Moikka! Mulla on vähän sellainen tapa, että uuden blogin lukijaksi liityttyäni käyn jättämässä pienen tervehdyksen blogin kirjoittajalle. Täällä siis kirjoittelee toinen elämäntapa remonttia tekevä naisihminen... :)
    Jos mä nyt oikein tulkitsen, niin olet saanut painoa vuoden alusta pois 10kg. Se on kyllä jo aika hyvin! Tsemppaan mukana, meillä painoakin melkein samat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan, kiva kun oot eksynyt tänne! :) Sen lähemmäs kymmenen kiloa on lähtenyt vuoden alusta juu, oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen tulokseen. Ja tsempistä iso kiitos, tsemppiä myös sulle omaan projektiisi :)

      Poista