tiistai 18. maaliskuuta 2014

Uuteen viikkoon

Hola! Täällä ollaan edelleen, uuden jakson mukanaan tuoman, essee-deadlineja täynnä olevan kalenterin kera kylläkin... :D Niitä sumpliessa on siis tehokkaasti mennyt koneellaistumisaika viimepäivinä ja blogi on jäänyt hieman paitsioon, pahoittelut siitä!

Viikonloppu oli sopivassa suhteessa herkutteluntäyteinen ja aktiivinen. Hirmu mukavaa oli ja syömisetkin pysyivät sen verran aisoissa ja pääpiirteissään terveellisinä, että tämä alkuviikko on ollut oikein keveä fiiliksiltään. Eilinen jumppa oli peruttu ja päädyin viettämään illan täysin hyvällä omatunnolla peiton alla hyvän kirjan ja teekupillisen (ja puolikkaan suklaamuffinssin, maltillinen annoskoko jne. ^_^) kanssa. Olin onneksi aiemmin päivällä harrastanut hyötyliikuntaa kävelemällä koulun jälkeen vähän kauemmas ruokakauppaan. Ihan just oon lähdössä reippaalle kävelylenkille, laitan teille ensin näytille vähän eilisen ja tämän päivän syömisiä...




Eilisen päivällinen. Lounaaksi olin syönyt chilinakkeja ja pahaa sipulikastiketta koulun ruokalassa ja siihen verrattuna tämä annos oli gurmeeruokaa! Olen viimepäivinä myös pahistellut ja käyttänyt ihan oikeaa voita leivän päällä, ai kun kamalaa ;)




Tänään lounaalla voi tosin korvaantui puolikkaalla avokadolla! Salaatin sekaan heitin muutaman tumman viinirypäleen. Ja savulohi on ihanaa...

Eipä sitä kai muuta sen kummempaa tällä erää, halusin vain tulla kertomaan pikakuulumiset ja sen, ettei kannata ihmetellä, jos välillä on hiljaisempaa, koulujutut ne vaan vie tälleen kevään korvilla aika hyvin mukanaan. Motivaatio elämäntaparemppaan on kuitenkin oikein kohdillaan tällä hetkellä, ei siis huolta! :) Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti