maanantai 10. maaliskuuta 2014

Endorfiinipakkaus

Oli aivan huippu jumppa tänään! Päätin itseasiassa jo aiemmin päivällä, että tällä kertaa mua ei kehtuuta mennä. Asennoiduin asiaan niin, että olin menossa jumppaan pitämään itsestäni ja kropastani huolta, käänsin homman päässäni positiiviseksi. Ja sitten olikin ihan tosi mukavaa, vaikka olikin ehdottomasti rankin treeni tähän asti! Tai ehkä just siksi ;) Ohjaaja veti meille intervallitreenin, eräänlaisen venytetyn HIIT:n, jossa tehtiin ensin alkulämmittely, sitten 3 kertaa sarja, johon kuului ensin yksi biisi raivokasta sykkeennostoa mm. hyppimällä, nyrkkeilemällä, tasapainoilemalla, hölkkäämällä jne. ja tämän jälkeen kolmen biisin ajan lihaskuntoa, tosin viimeisessä osiossa lihaskunto-osuutta jatkettiin vielä vähän pidempään. Viimeiset selkäliikkeet oli tuskaa, mutta mahtavaa, sain vietyä treenin kunnialla loppuun asti! Lopuksi venyteltiin 20 minuuttia. Endorfiinit virtasivat ja sitä rataa.


Eilisen lounas: tummaa makaronia, punaisia linssejä, tomaattimurskaa, koskenlaskijaa, vähän srirachaa ja ketsuppia.

Eilisen päivällinen: Savulohta ja niitä koskenlaskijalla täytettyjä herkkusieniä mmm... Tälläkin hetkellä noita uppois varmaan ainakin pellillinen, jos olis vaan!

Ja tänään jumpan ja kuuman suihkun päälle nautittu iltapala: luomumuna-avokadoleipä ja vesimelonia :)

Tänään en kuvannut syömisiä tuota iltapalaa enempää, joten siksi kuvat päivän pääruoista ovat eiliseltä.

Huuh, taidanpa roudata reenistä väsyneet jäseneni pikkuhiljaa tuonne punkan puolelle. Mulla ja miehellä on huomenna tiedossa ensimmäinen yhteinen vapaapäivä miesmuistiin, saadaan nukkua niin pitkään kuin halutaan ja tehdä mitä huvittaa! On aikas hyvät ja raukeat fiilikset siis nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti