perjantai 2. toukokuuta 2014

Uutta liikuntahaastetta pukkaa!

Oon kyllä ihan täys vitsi koko nainen. Vielä tänäänkin piti sitten kaiken muun suht terveellisen lomassa vetästä kovista kevennysuhoamisista huolimatta 5 uppopaistettua kanapalleroa hapanimeläkastikkeella, 1 jättistuutti ja 60 g juustonaksuja. Ei mitään ihan kamalia määriä, tiedän, mutta joku roti nyt hei kuitenkin. Aion tästä lähtien olla taas täysin rehellinen näistä täällä blogissa ja säännöllistää päivitystahtia, sillä huomasin alkuvuodesta sen pitävän minut ruodussa. Pitäisiköhän mun myös suunnitella viikon syömiset tosi tarkasti etukäteen tai kokeilla jotain muuta vastaavaa, minimoisiko se riskin syödä typerästi? Kokemuksia, vinkkejä kenties? Ainiin, mullahan onkin jo omani. Toimii, testattu on. Miten vaikeaa se voi siis olla palata takaisin siihen suunnitelmallisuuteen ja viikon ruokaostosten hankintaan kerralla, mikä lähti niin hyvin liikkeelle alkuvuodesta..?

Jotain hyvääkin tämän terveellisyysprojektin tiimoilta tänään, aloitin nimittäin 30 päivän kyykky-vatsa-lankku-haasteen! Bongasin haasteen aiemmin päivällä Karon Laihdutuskuurilla-blogin sivupalkista ja alunperin tämä haaste on ilmeisestikin Mannamasun heittämänä ollut liikkeellä blogimaailmassa kesällä 2013.




Siinäpä se, kaikessa kaameudessaan komeudessaan. Katsotaan miten pitkälle jaksan! Lisäilin tuohon komboon vielä viiden minuutin alkulämmittelyn (en kyllä tiedä onko tarpeen tällaisessa, mutta ei kai siitä koskaan haittaakaan ole?), vatsalihasliikkeitten vastapainoksi saman määrän selkiä ja lopussa venyttelin, enimmäkseen jalkoja. Ja mikä siisteintä, mies teki tämän mun mukana ^_^

2 kommenttia:

  1. Kiva että tartuit haasteeseen :) Tosiaan haaste ja koko taulukko ei ole myöskään minun tekemäni vaan alunperin netistä poimittu idea :) Ihan kyllä naurattaa miten lyhyeeseen oma haasteeni jäi ja vielä enempi hävettää kun niin moni eksyy blogiini juuri kyseisen haasteen takia. Pitäs vaan poistaa koko homma mutta toisaalta postauksista saa rehellisen kuvan siitä mitä haaste todellisuudessa oli - ainakin omalla kohallani :) Oishan sitä kva joskus tikissä ja ylipäänsä normaalipainossa kokeilla pääsiskö pidemmälle. Itellä loppu viimeks mielenkiinto siihen laskemiseen mut oishan tommonen haaste hienoa suorittaa loppuun :) Tuloksista en tosin usko muuta kuin kunnon parantumiseen sillä kroppamuuoskuvia en ole 30 days challengesta löytänyt :) Onnea koitokseei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärsinkin, että tää on alunperin ollut in english :) Tää tuli kyllä mulla aivan loistavaan saumaan, oon nimittäin sellainen tyyppi, että tuppaan kyllästymään helposti, että tänne vaan tulemaan kaikki uudet haasteet kuukauden välein, niin ei tarvitse ainakaan jäädä paikoilleen junnaamaan ;D Ja tää haaste on hyvä keino saada mut tekemään lihaksillani säännöllisesti edes jotain, tuo kuntosali kun ei houkuttele ei sitten pätkääkään. Kiitos tsempistä! :)

      Poista