tiistai 27. toukokuuta 2014

Syötyjä

Kuvasin eilen ja toissapäivänä syömiseni, kuten uhkailinkin ja tässäpä siis tulisi ruokapäiväkirjaa parilta viime päivältä tälleen kollaasimuodossa :) Ainoat, mitkä puuttuvat kuvista, ovat sunnuntaina välipalaksi syöty persikka ja lätkäfinaalin aikana nautittu 0,33 l omenasiideri! Kaiken muun kiltisti kuvasin.


Sunnuntai 25.5.



Maanantai 26.5.









Kuten kuvasta näkyy, eilen maanantaina taisi jäädä energiat tai ainakin protskut liian vähille päivän ruoista, sillä nälkä kurni koko illan ja sai napsia välipaloja. Välipalat tosin olivat erittäin terveellisiä, joten iso käsi sille ^_^ Vaikka kyllä me miehen kanssa kaikenmaailman herkuista haaveiltiinkin... Toissapäivänä, kun salli itselleen välipalaksi jo päivällä sen jätskin, niin oli illalla paljon helpompaa, mitä tästä siis opimme ;)

Smoothie on tainnut tulla jäädäkseen aamupaloilleni, nyt kun leipää en enää syö ja kilpirauhaslääkityksen takia en aamupalalla voi syödä maitotaloustuotteitakaan. Tää gluteeniviljattomuus on lähtenyt oikein hyvin käyntiin, eikä mulla oikeastaan ole edes hätää, kunhan saan silloin tällöin syödä jossain muodossa suurinta herkkuani, eli perunaa! :D Mutta niin, liekö lumevaikutusta vai joko voi muutoksia huomata näin nopeasti, mutta maha on nyt jo jotenkin rauhoittuneen oloinen, turvotukset nyt ainakin ovat laskeneet. Kevee fiilis edelleen, parasta!

4 kommenttia:

  1. Oi kun mun silmää hivelee erityisesti nuo lohilautaset. NAM!

    VastaaPoista
  2. Tere! Pisti silmään nyt kyllä tuo siun smoothie. Miks et tekis omaa, maidotonta, ravintorikkaampaa? Nuo valmis jutut kun nyt tunnetusti ei oo pidemmän päälle hyviä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola! Tais olla edellisessä merkinnässä kun kerroin, että kesällä on kyllä todellakin tarkoitus tehdä smoothiet itse, heti kunhan kotimaisia marjoja alkaa taas saamaan edullisesti :) Kuten jo mainitsinkin, tuo muoviroska, mitä noista valmiista tulee, huolettaa itseäni eniten, vaikka meillä taloyhtiössä energiajäteastia löytyykin. Ja kun toisaalta tuommoinen puteli on niiin helppo napata jääkaapista mukaan evääksi! Nuo hedelmäsmoothiet on palvelleet hyvin niitä kotimaisia marjoja odotellessa, ovat 100% hedelmää, siis maidottomia, eikä niissä ole lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Ravitsemuksellisten riskien näkökulmasta katsottuna pistäisin nuo valmis-smoothiet vähän samalle viivalle kuin monihedelmätuoremehut tai piltti-soseet. Oon yrittänyt googlettaa, että voisiko noissa valmis-smoothieissa olla jotakin vaarallista, tai sen vaarallisempaa kuin valmis-mehuissakaan (esim. luomua harvemmin niissäkään on käytetty, mitä toki omatekemään olisi helpompi valita), mutta ainakaan tähän mennessä en oo vielä löytänyt mitään. Olisko sulla jotain faktoja tiedossa..? :)

      Poista