tiistai 6. toukokuuta 2014

Päivän syömiset (ja marmatukset)



Breakfast for champions, kahvi puuttuu kuvasta! Lasillinen porkkana-hedelmätäysmehua, maustamatonta luomujogurttia pellavansiemenrouheella ja banaani-mansikkasmoothiella sekä 100 % ruisleipäviipale tuorejuustolla ja luomumunalla.




Koululounaalla lautaselle eksyi rehuja ja n. 0,5 tl salaatinkastiketta, tummaa riisiä, broilerin rintafilee pippuri-kermakastikkeella ja grahamsämpylä margariinilla, jälkkäriksi vähän appelsiinia.




Päivälliseksi tein makkarakeittoa bratwurstista :) Ruisleivän päällä tuorejuustoa ja kevyt-goudaviipale. Pitää tunnustaa, että soppaa santsin puolikkaan lautasellisen verran.

Lounaan ja päivällisen välissä välipalaksi juotu hedelmäsmoothie puuttuu kuvista. Plus ne monet liian vähien yöunien ansiosta kumotut kahvikupilliset.

Eilen olin jälleen kerran vähän kuin vahingossa lipsahtamassa pullakahveille lounaan jälkeen ja jotenkin taas hätkähdin, että ei hemmetti, ei oo sen arvoista! Ei oo sen turpoamisen ja epäterveen olon arvoista mättää niitä herkkuja jatkuvasti. Ajattelin, että jes, nyt tuli se sama valaistuminen, kuin viime vuodenvaihteessakin. On ehkä sanomattakin selvää, että tänään väsyneenä ja masentuneena ovat ajatuksetkin hieman toiset ja motivaatio keveyteen loistaa poissaolollaan... Tekee vaan mieli luovuttaa. Palata ruotuun sit taas huomenna vaikka. Nämä tällaiset olotilat ovat kyllä sitten sieltä ja syvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti