sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Iloista ja kevyttä

Huuu mun oli pakko tulla hehkuttamaan! Tänään herätessä oli jotenkin erityisen slimmi olo ja intouduin käymään vaa'alla. Painoin 83,3 kg, siis 1,2 kg vähemmän kuin eilen samaan aikaan, on siis tainneet lähteä liikkeelle sekä reissun aikana että ennen sitä hankitut nesteturvotukset! :) Eikä jätskipuikko päivässä ole hommaa kaatanut ;) On kannattanut syödä paljon kasviksia ja hedelmiä ja juoda runsaasti vettä. Jes! Sama linja jatkukoon...




Nukuin tänään univelkojani pois liki puolillepäivin ja yllä kuva "aamupalastani". Kohtahan sitä jo pääsee lounaan laittoon! Oon muuten edelleen ihan koukussa noihin smoothieihin, käteviä ja hirmuhyviä. Muoviroskan välttämiseksi lupaan kuitenkin tehdä smoothieita nyt kesän edetessä enemmän myös itse. Viherpirtelöiden maailmaan ajattelin heittäytyä myös, nyt kun erilaiset salaatit alkavat meillä Suomessakin olla sesonkiruokaa.

Tällä hetkellä olo on iloinen, keveä ja motivoitunut. Ihan huippua! Tällaisen minipäivityksen myötä toivotan ihanaa sunnuntaipäivää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Onnea pudotuksesta! Tuo hyvä ja onnistunut fiilis on hyvä palauttaa mieliin jos/kun on huonompi päivä :) Peukkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja peukusta! Nyt vaan takas kympin pudotukseen ja siitä ohi, wiiuuu ^_^ Paljon tsemiä sinnekin!

      Poista