sunnuntai 4. toukokuuta 2014

:)

Jeee sain endorfiiniryöpsähdyksen liikkumisesta :) Täähän ei siis ole mitenkään itsestäänselvyys. Usein urheilua seuraa ainakin allekirjoittaneella joko huono, vähän öklöttävä ja väsynyt olo tai sitten olotilassa ei ole havaittavissa minkäännäköistä muutosta aikaisempaan. Tällä kertaa kuitenkin podin kunnon ketutusta ja stressiä aikaisemmin päivällä, sitten heitin lenkkarit jalkaan, huiskaisin tosi ripeän kävelylenkin räntäsateessa (Suomen toukokuu...) ja kotiin takaisin päästyäni tein samoilla lämpimillä 30 day challengen 3. päivän kyykyt, vatsat ja lankut, venyttelin lopuksi. Nyt oon ihan fiiliksissä, suihkunraikas ja lipittelen mansikka-banaanismoothieta, ihana olo!

Liikuntahaasteesta vielä sen verran, että kropassa kyllä tuntuu, että jotain on tullut tehtyä, jalkojen lisäksi yllättävän paljon myös selässä. Tykkään selkä- ja vatsatreenistä erityisesti, sillä niistä tulee ryhdikäs olo. Tällainen pitkäselkäinen kun painuu helposti kumaraan, keskivartalon lihaksiston ylläpito on siis erityisen tärkeää. Ja tiedän, että tää nimenomainen liikuntahaaste on todella pientä verrattuna siihen, kun treenataan ns. oikeasti, mutta ehdottomasti tyhjää parempi ja juuri jotain tällaista tähän väliin tarvitsinkin innostamaan minut liikkumaan ja käyttämään lihaksiani, edes jonkin verran ja vieläpä säännöllisesti päivittäin. Todellakin kauhistuttavat nuo tulevat päivät, kun toistojen määrät lisääntyvät uhkaavasti, mutta mielenkiinnolla otan selvää, että miten paljoon sitä oikein pystyykään :) Tosi kiva juttu on myös se, että mies lähti haasteeseen innolla mukaan, meillä kun on vähän molemmilla ajoittaista sohveperunoitumista havaittavissa, heh.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tsemppiä alkavaan viikkoon, pitäkäähän hyvää huolta itsestänne! :)

2 kommenttia:

  1. Sit ku keksit kivan tavan laskea ja selvitä noistaa 200 ja 300 kerran toistoista ni mäki tuun messiin :) Itellä innostus lopahti juurikin tohon laskemiseen vaikka kuinka kehitin jotain kuvioita mitä tuijottaa aina/10 toistoa jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, jos nyt oon täysin realisti, niin luulenpa, että ei tuu onnistumaan :D Mut lasken ja teen kuitenkin sen minkä jaksan :)

      Poista