lauantai 24. toukokuuta 2014

Tulevan suunnittelua


Terveisiä Tallinnasta!

Hirmu kiva matka takana, mutta eipä kyllä ollut valittamista palata takaisin kesäiseen Suomeenkaan :) Teitä lukijoita on tullut mun poissaollessani jonkin verran lisää, jee, siis tervetuloa uusille ja vanhoille kiitos, että ootte vielä mukana! 

Tässäpä muutama tällä hetkellä mielen päällä oleva juttu:

- Painoin tänään aamulla 84,5 kg ja hieman tavallisesta poiketen sivupalkin painotaulukkoon päätyi tällä kertaa siis lauantaiaamun paino perjantain sijaan. Mutta miinustulos, at last! Näitä lisää ;)

- Reissussa oli hyvä herkutella, enkä siis stressannut syömisistä tai juomisista ja onneksi myös hyötyliikuntaa kertyi paikasta toiseen kierrellessä, luonnollisestikin.

- Eilen ja tänään olen syönyt kiltisti yhtä siideriä, paria jätskipuikkoa ja pientä irttarisatsia (kamala kun alkaa kuulostaa paljolta heti kun kirjoittaa tänne blogiin nuo!) lukuunottamatta. Aamupaloina smoothieta ja riisikakkuja, iltapalaksi riisikakkua kananmunalla, välipaloina persikoita ja nektariineja, isompina aterioina salaattia, fetaa, marinoimatonta kanaa ja kvinoaa. En oo jostain syystä tajunnut ottaa kuvia ruuista! Helteellä on helppo syödä kevyesti, kun tekee mieli lähinnä kevyttä ja raikasta (paitsi se jäätelö.....!)

- Kävin eilen illalla vähän testailemassa korista! :) Nyt kun vain olisi joku suht samantasoisista koostuva porukka, missä pääsis kunnolla treenailemaan kesäiltoina, oispas ihanaa.

- ...mistä päästäänkin siihen, että miksiköhän helteellä ei hikiliikkuminen kiinnosta ei sitten yhtään? Se lihaskuntohaastekin jäi flunssan myötä tauolle ja jatkaminen tuntuu nyt mahdottomalta tehtävältä...

- Ryhdyin nyt reissun jälkeen kokeilemaan gluteeniviljatonta ruokavaliota, koska maha on toiminut jo pidemmän aikaa vähän huonosti, suoraan sanottuna oon kärsinyt aika ikävistä ilmavaivoista :( Testaan nyt, että olisiko jatkuvalla ruisleivän puputtamisella ollut ehkä jotain osuutta asiaan... Myös kilpirauhasongelmaisille suositellaan gluteenitonta tai viljatonta ja etenkin vehnätöntä ruokavaliota, joten siinäkin mielessä tämä gluteeniviljoista pidättäytyminen voisi olla onnistuessaan tosi hyvä juttu!

- Ajattelin ruveta pitämään taas jonkinlaista ruokapäiväkirjaa täällä blogin puolella ja kuvata syömisiä ahkerammin jatkossa. Viime aikoina mulla ei ole ollut motivaatiota keventää ja voin siis käsi sydämellä sanoa, etten oo potenut morkkiksia herkutteluista. Ei ole ollut tankkerioloakaan, vaan ihan mukiinmenevän näköinen fiilis, joten miksi stressata? Noh, vaikkapa siksi, että ajatus takaisin 9-alkuiseen painoon kauhistuttaa mua, ei en halua ja totuushan on, että herkuilla sinne aika sukkelasti takaisin ajaudutaan. Hassua, että suoraan herkutteluista ei ole tullut huono omatunto, vaan se on se nouseva lukema vaa'assa, mikä ahdistaa! Ja toisekseen siksi, että kehoni edelleen ansaitsee mahdollisimman terveellistä ja puhdasta, se nyt on sanomattakin selvää. Jospa paluu ruokapäiväkirjan pitämiseen herättelisi pysymään erossa epäterveellisyyksistä?

- Elikkäs, elämäntaparemontti 3.0 käynnistyy tästä, vai monesko startti tää jo on? :D Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä ja aina saa kavuta uudelleen ylös ja jatkaa matkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti