tiistai 13. toukokuuta 2014

Kipeenä, plääh

No niin siinä sitten kävi, että se perhanan flunssa iski minuunkin, vaikka koko kevään tähän asti olen saanut olla terveenä. Ei oo kovin ärhäkkä tauti onneksi, kurkku silti tosi kipeä, kolottaa ja on voimaton olo. Tästä syystä liikuntahaaste on ollut tauolla jo pari päivää :/ Pitää katsoa tervehdyttyäni, että miten sen kanssa jatketaan!

Sunnuntai oli herkkupäivä, mutta perusterveelliset ovat eväät olleet muuten, nyt on ihan kevyt olo ja vaa'alla kun tänään kävin, näytti se muutaman sata grammaa vähemmän kuin viime perjantaina :) Seuraavan kerran punnitsen sitten taas perjantaina, pitäkää peukkuja, että pystyn pitämään herkuttelut kurissa... :D

Nyt luvassa toipumista, kuumaa juomaa, vähän koulujuttuja ja ehkäpä jotain hyvää keittoa sitten päivälliseksi. Toivottavasti pysytte muut terveinä! :)

6 kommenttia:

  1. Parane pian! :)

    Oon ollut vähän hiljainen kommentoija viime aikoina, mutta oon lueskellut. Oma paino vaan jojoilee, mutta jos nyt saisi loppu toukokuun aikana vähän alas. Liikaa bileitä (ilmainen viina...) ja liikaa matkoja ollu. Seliseli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun kommentoit :) Mullon kans nuo kootut selitykset tämän junnaavan/pikkuhiljaa ylös hinautuvan painoni kanssa (kts. uusin päivitys) :D Mutta kun se eläminen ja nautiskelu vaikuttaa tähän projektiin aivan älyttömästi, pitäis vaan saada se arkirutiini pidettyä. Where's the fun in that?

      Poista
  2. Täältäpäs löytyikin mielenkiintoinen blogi. Eli uusi lukija ilmoittautuu :). Itse olin vasta noin 4 viikkoa flunssassa ja että osasikin tympäistä kun liikuntahommat oli ihan jäissä. Onneksi eilen pääsin pitkästä aikaa taas jo treenaamaankin. Pikaista paranemista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun eksyit lukijaksi, tervetuloa! Huomaa nyt muutaman päivän ihan iisisti otettuaan, että kylläpä jumiutuu paikat, kun ei oikein mitään pääse tekemään. Ei oo enää hyvä olo tämä, kun on tottunut paljon parempaan ja vetreämpään!

      Poista
  3. No voi harmi! Toivottavasti menee nopeesti ohi. Itsekin odotan kauhulla, että milloin joku flunssa iskee, en ole nimittäin ollut kipeänä kohta puoleentoista vuoteen.

    Pakko antaa hyvää palautetta tästä sun blogista, täällä on aina jotenkin rauhallinen ja rento tunnelma, suhtaudut fiksusti tähän sun projektiin ja postauksissa on ihania ruokakuvia. Ilo seurailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos kaunis ^_^ Tulin oikein hyvälle mielelle tästä ja jo kommenttisi luulisi potkivan minua jatkamaan tätä projektia edelleen!

      Toivottavasti vältyt flunssalta jatkossakin :)

      Poista