keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Täällä taas!

Viikko sitten sain ystävän luokseni kylään, ei oltukaan nähty toisiamme liki kahdeksaan kuukauteen, kun toinen on reissannut kaukomailla viimeajat. Tänään kaveri lähtee pois, mikä on vähän surullista, mutta tavallaan paluu ns. normaaliarkeen houkuttaa sekin. Kun tuli vieraita, hajosivat rutiinitkin täysin ja syömisestä ja liikkumisesta hävisi järki ja säännöllisyys, jonka seurauksena on tullut siis liikuttua vähemmän ja syötyä vähän mitä sattuu ja milloin sattuu, ja viikon sisällä käytyä kokonaiset kaksi kertaa baareilemassakin. Oli kyllä hyvä nähdä miten terveellisen ruokavalion ja uuden ruokarutiinin käy, kun vanha herkuttelukaveri palasi takaisin maisemiin... :D Mutta tavallaan olen ihan tosi iloinen huomatessani, etteivät herkuttelut ole palanneet täysin vanhoihin uomiinsa tästä huolimatta, joku järki ja kontrolli sentään löytyy ja ennen kaikkea tahdonlujuutta siihen, etten todellakaan aio heittää koko alkuvuoden tekemääni työtä hukkaan tuosta noin vain. Ja nyt kun mietin viikkoa taaksepäin niin voin todeta, että varsinaisesti repsahteluksi luokiteltavissa ovat olleet nuo kaksi baari-iltaa ja niitä seuranneet krapulapäivät, muuten on tullut syötyä ihan sitä terveellistä kotiruokaakin.

Tänään aamulla kävin viikon "repsahteluelon" jälkeen sitten vaa'alla ja huomasin ilokseni, etten kuitenkaan ole lihonut vajaan parin viikon takaisesta lukemasta (viime perjantaina en punninnut itseäni)! On sellainen olokin nyt, että viikonloppuiset humputtelunesteet on saatu suurimmilta osin haihdutettua kropasta, jee. Kyllähän tämä painonpudotusprojektia on jarruttanut, mutta tässä vaiheessa kuitenkin sanoisin, että pääasia, ettei plussaa ole tullut, ihan jo henkiseltäkin kantilta katsottuna. On paljon helpompaa palata ruotuun siitä mihin reilu viikko sitten jäi, kuin jostain kaukaisesta historiasta asti.

Kuvia en ole syömisistä ottanut, Heiaheian päivittäminen laahaa, ruokapäiväkirjaan on jäänyt joitain tyhjiä sivuja... Mutta eiköhän nuokin aktiviteetit tästä taas pikkuhiljaa uudelleen käynnistyne :) Tällä viikolla mulla on vielä yksi iso raportti kirjoitettavana ja olen huomannut, että kouluhommat vähän syövät liikuntainspistä (ja siihen käytössä olevaa aikaa...), mutta pääsiäislauantaina mennään miehen kanssa muutamaksi päiväksi koiravahdeiksi, joten silloin on luvassa vapaata aikaa ja ainakin paljon lenkkeilyä! :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Haastoin sut mun blogin puolella olevaan 'erilaiseen arkihaasteeseen', tuu ihmeessä mukaan ja postaile tänne/mun kommentteihin, mitä olet päätynyt tekemään! :) Nimimerkillä 'uusista asioista inspiraatiota hakemassa'!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, onpas kiva idis tuo erilainen arkihaaste! Joudun tällä viikolla sen vielä skippaamaan, mut josko ens viikolla orientoituisin? Kiitos siis haasteesta :)

      Poista
    2. Hieno homma! :) Tällä viikolla voikin sitten lueskella mun erilaisen arkihaasteen sujumisesta!

      Poista