maanantai 7. huhtikuuta 2014

Liikunnan ilo, missä piilet?

Mulla ei ole vieläkään minkäänlaista hikiliikuntainspistä :/ Ajattelin tulla kokeilemaan, josko saisin sitä täältä blogimaailmasta imaistua itseeni, kun olisi tuo maanantai-illan jumppa tänään ohjelmassa. Viimekerran lintsasin, joten tänään teen kaikkeni, että saan itseni raahattua sinne :D Hyväähän tuo tekisi. Oon ajanut itseni ihan juntturaiseksi kököttämällä ihan liikaa koneella niitä iänikuisia kouluhommia tehden...

Ulkoilua ja reipasta kävelyä on tullut harrastettua sitten sen hikiliikunnankin edestä, mikä on kyllä tyhjää parempi ehdottomasti! Eilenkin pääsin mukavanpituiselle lenkille kaverin ja tämän koirien kanssa, kivaa vaihtelua :)




Siinä kooste liikkumisista viimeisen reilun kahden viikon ajalta. Kuten näkyy, kävelty on mukavasti, viime viikollakin yhteensä seitsemän tuntia ja muutama tunninkin lenkki! Parin kilsan kävelyt on lyhyimpiä, mitä merkkaan ylös Heiaheiaan. Koulumatkat ja muukin hyötyliikunta rules!




Kuten uhkailinkin, perjantaina tein sosesoppaa Chocochilin Paahdettu porkkana-kookoskeitto-reseptin innostamana. Lisäsin omaan keittooni vielä parsakaaliakin, kun sattui kaapista löytymään.




Eilen söin lounaaksi salaattia kylmäsavustetulla tofulla ja voin kuulkaas kertoa, ettei tuon tofukasan jälkeen ihan heti tullut nälkä! Eilinen olikin syömisten puolesta tosi epäsäännöllinen. Tosiaan koiranlenkityksen jälkeen lounaaksi vetäisin tuon salaatin ja sämpylän yhden-kahden aikaan, sitten istuin koneelle pakertamaan yhtä koulujuttua, söin jossain välissä yhden sämpylän kyllä, mutta varsinaisia päivällishommia havahduin ajattelemaan vasta siinä joskus iltakymmenen aikaan... Ei näin. En kehdannut yöllä syödä kovin raskaasti enää, puolikas kipollinen kikherne-riisihässäkkää riitti.

Lauantaina muistin pitää karkkipäivän, kerrotaan se vielä tässä välissä! Söin vähän maustamattomia sipsejä soijajogurttiin tehdyllä dipillä ja vegaanisia salmiakkeja :) Eilen illalla ja tänään päivällisen jälkeen söin myös muutaman lakun, vegaanisia nekin. Perjantaina join muutaman oluen ja söin vähän sipsejä, mutta siinäpä ne herkuttelut sitten, muuten oon pysynyt hyvin ruodussa.

Vegaanisista puheen ollen, tänään on vegaaniviikon viimeinen päivä menossa, ja vaikken olekaan lipsunut kasvisruokavaliostani, niin ei kyllä harmita yhtään, että päättyy tämä hullutus. On ollut mieltäavartava viikko (esim. ne hetket, kun on kaupassa asioidessaan huomannut, ettei täältä voi ostaa oikeestaan yhtään mitään), mutta mulle on näiden seitsemän päivän aikana kehkeytynyt sellainen juuston ja kananmunan himo, ettei mitään järkeä! Tänään lounaalla koulussa riemastuin, kun huomasin, että kasvisruokaa (tomaatti-pestokastiketta) oli saatavilla myös vegaanisena versiona, mutta kun sain eteeni lautasellisen suurustetussa tomaattiliemessä uiskentelevia pakastekasvissuikaleita, hyytyi hymyni aika pikaiseen. Pelkään, että huomenna mulle käy kuten useimmille dieetin päättymisen jälkeen ja hyökkään lähimmälle pakastealtaalle ja haalin kaikki neljän juuston pitsat mitä löydän :D Toivotaan, ettei :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Mä lisäsin sut Heiaheiassa! Toivottavasti se olit sinä! :) Yleensähän 'treenikaverit' lisää motivaatiota hurjasti, ainakin mulla ns. kilapiluvietti herää, kun katsoo mitä kaikkea mun kaverit ehtii ja jaksaa tehdä! Ja onnea hirveesti tähänastisesta painonpudotuksesta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos onnitteluista :) Ja hyväksyin nyt kaveripyyntösi, kivaa!

      Poista