maanantai 9. kesäkuuta 2014

Paluu arkeen

Olin siis viikko sitten viikonlopun ja alkuviikon kotikaupungissani käymässä ja nyt menneenä viikonloppuna meillä oli ystäväpariskunta käymässä, olosuhteet ovat olleet siis normi-arkimeiningistä aika kaukana. Pääasiassa on tullut syötyä terveellisesti ja monipuolisesti, mutta samalla en ole paljoa annoskokoasioista, valkoisen vehnän ja sokerin välttämisestä ja sellaisista piitannut. Ja herkkujakin on ruokavalioon kuulunut, silleen rentoon lomailutyyliin. Alkoholiakin nautin molempina viikonloppuina lauantai-iltoina. Alla joitakin kuvia kotopuolireissun ruoista (ensimmäinen salaatti tosin reissuunlähtöpäivän lounas täällä Tampereen päässä ja smoothie junaeväs) :) Pääsin grillaamaan, ihanaa!






Luistin viljattomasta ruokavaliosta reissussa syömällä leipää aamupaloilla ja parina iltanakin. Totesin, että maha voi oikein hyvin pienellä määrällä viljatuotteita, mutta nyt kotioloissa aion leivät ja pastat jättää kauppaan jatkossakin. Tänään tein päivälliseksi kasvispitsaa, jonka pohjan tein grahamjauhoista, eli täysjyvävehnästä. En näe mitään pahaa tällaisessa täysjyväviljan käytössä, jos siitä leivän puputtamisesta vain pääsisin eroon, koska on paljon parempi ja kevyempi olo ilman. Kohtuudella sitä (täysjyvä)viljaakin siis ^_^

Sitten vielä vähän liikunta-asiaa... Tänään palasin ruotuun heittämällä pitkän, n. puolentoista tunnin kävelylenkin kauppareissun yhteydessä ja nyt illalla vielä jumppasin, pitkästä aikaa!




Tällaisen pikkukotitreenin tein ja venyttelyt vielä päälle. Hiki valui ja teki hyvää vähän irrotella jäseniä, ihan hyvä fiilis jäi siis :)

Hei, kertokaapas te, jatkanko päivän syömisten kuvailua? Voin tehdä niin, jos siellä ruudun toisella puolen on joku, jota ihan oikeasti jopa kiinnostaa! Muutenkin saa heitellä postausehdotuksia tänne, olisi kiva tietää, millaisista jutuista lukisitte tai katselisitte kuvia kaikista mieluiten.

2 kommenttia:

  1. Vasta löysin sun blogiin, mutta kommentoin silti että kuvat on aina jees! Mua kiinnostaa kuvat kaikesta, ruoista, liikuntajutuista, vaatteista, jne jne jne! :)

    VastaaPoista
  2. Joooo, täällä luetaan ja katsellaan innoissaan aina päivän syömisiä ! Jatka vaan!!

    VastaaPoista