maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hyvää ruokaa isolla H:lla

Kun julkaisin noita blogissa aikaisemmin vilahdelleita kuvia ja ne näyttivät niin kivoilta, niin intouduin perjantaina ja lauantaina kaivamaan järkkärin esille ja kuvaamaan vähän syömisiä (siis heti perjantaiaamun sitruunavesi-kahvi-smoothie-kombon jälkeen...) Tässäpä siis ensialkuun menneen perjantain syömiset lounaasta eteenpäin:




Lounaaksi söin miehen edellispäivänä loihtimaa sörsseliä, jossa oli pääasiassa vihreitä linssejä ja sipulia, tomaattimurskaa ja tummaa riisiä sekä tietysti paljon mausteita.




Herkkuvälipala! Cocktail-piirakan päällä on vähän majoneesia... ^_^




Miehen ja mun dinneri, fetasalaatti on hyväää.




Luomujugu-mehukeitto-raejuusto-kipollisen söin välipalaksi joskus alkuillasta.




Ja iltapala vielä siinä. Torstai-iltana mies hamusteli kaupasta pussillisen noita pakastepiirakoita ja enhän minäkään voinut niistä näppejäni erossa pitää :D Viikonlopun kunniaksi ostettiin vielä muutama herkku-siemensämpyläkin. Rrrakastan leipää, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Nyt jos taas nämä tulevat muutaman arkipäivän selviäisi kuitenkin ilman :)

Lauantai kulki teemalla hyvien herkkujen päivä.




Fiilisteltiin miehen kanssa yhteistä vapaa-aamua ja nautittiin todellinen breakfast for champions. Lasissa porkkana-hedelmätäysmehua, sämpylän päällä toisella puolikkaalla majoneesia, salaattia ja pari pekonisiivua ja toisella puolella maapähkinävoita ja valkohomejuustoa. Aah miettikää jos näin sais aloittaa päivänsä joka aamu?




Lounaan söin torilla kaverin kanssa kaupunkikiertelyn lomassa, muikkuja <3




Päivällisellä mies hemmotteli ja teki aivan tajuttoman hyvää risottoa herneistä. Aamupalalta ylijäänyt pekoni paistui uunissa ja sitä sai sitten silputa vielä tuohon päälle, aijai. Mulla herahtaa vesi kielelle vieläkin... Nyt on ehkä pakko mennä kehittelemään jotain lounasta :D Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Hei miten teitte tuon ekan kuvan ruuan jossa oli mm. tummaa riisia ja linssejä:) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola! :) Mies vastasi: Keitetään vihreät linssit kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumennetaan ensin öljy pannulla, lisätään sekaan roimasti erilaisia intialaisia mausteita ja pyöritellään hetki, sitten sekaan pilkottu sipuli. Kuullotetaan, heitetään joukkoon purkillinen tomaattimurskaa. Annetaan muhia ja kun linssit ovat kattilassaan kypsyneet, valutetaan ne ja lisätään pannulle muiden sekaan. Syödään tumman riisin kera. Näin! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon reseptistä:) Piti googlella katsoa mitä on intialaiset mausteet:D Varmaan lähtee kokeiluun tuo hernerisottokin. Kohta alkaa loma niin sit vois kokeilla uusia reseptejä:) -Laura-

      Poista
    3. Tää sekoilee. Ensi ei suostu millään julkasemaan kommentteja ja sitten julkasee usiamman kerran:D:D:D

      Poista
  2. Mua kiinnostaisi tuo hernerisotto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies kokkasi herkkurisoton Hella & Houkutus -blogin ohjetta mukaillen :) Ohje löytyy täältä: http://hellajahoukutus.blogspot.fi/2013/03/vihrea-risotto-ja-aavistus-pekonia.html

      Poista
  3. Voi tsiisös mikä nälkä tuli! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en itsekään uskalla selata noita kuvia enää läpi, vastaan vaan näihin kommentteihin äkkiä ja sitten hetipois täältä :D

      Poista