torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesämielellä

Tein päätöksen olla stressaamatta ruoista ja liikunnoista nyt kesällä. Totesin, että niin kauan kun olen lomalainen ja pakolliset rutiinit päivästä puuttuvat, on mulle liki mahdotonta noudattaa mitään tiettyä ruokavaliota tai aikatauluttaa syömisiä sen tarkemmin. Sen sijaan aionkin nauttia elämästä ja kesästä! Syödä niin kuin tähänkin asti, eli pääasiassa terveellisesti ja herkutella toisinaan. Käveleksiä, pyöräillä, uida, hyötyliikkua, silloin kun siltä tuntuu. Lötkötellä puistossa ja mussuttaa mansikoita.

Paino pyörii siinä 83:n kieppeillä, olen siis onnistunut olemaan lihomatta ja se se onkin huippua ja tällä hetkellä olenkin tilanteeseen erittäin tyytyväinen :) Kunhan koulu ensi kuussa jatkuu ja arkeen paluu koittaa, katsellaan painonpudotusprojektia uudelleen. Silloin tämä blogikin varmasti virkoaa jälleen, samoin Heiaheian päivittely. Nähdäänkö siis syksymmällä, ettehän hylkää mua ennen sitä? :)

Muistetaanhan kaikki nauttia, kesä on vain kerran vuodessa ja niiin lyhyt meillä Suomessa! Toivon aimoannoksen aurinkoa teidän kaikkien päiviin!



2 kommenttia:

  1. Erittäin hyvä asenne! :) Täällä ollaan ja odotellaan arkeen paluuta itse kukin. Ihanaa kesää ja mansikkaisia makuja!

    VastaaPoista
  2. Ää, tää on näemmä ruvennau kadottamaan viestit, kun vaihtaa tunnareita. No jos kolmannen kerran sitten. :D

    Että: ei hylätä. Ja aika lepposasti on itelläkin mennyt syömiset tässä kesällä. Nyt aattelin vähän alotella karkkilakkoa (sisältäen suklaan), mutta eiköhän tää jo ketuiks mee tiistaina, kun lähen Berliiniin. Mikä itsekuri?? Mutta jos yrittäis ainakin irttareista pysyä erossa, niitä on tullut syötyä jostain syystä ihan liikaa viime aikoina. Huhhuh.

    VastaaPoista